divendres, 8 de gener del 2016

CURT I LLEUGER



 

Finalment he visitat al mèdium, un home escarransit, la cara demacrada, els ulls ocres, quasi grocs. Li he demanat que em parlés de mi. M'estima o no m'estima? Sempre desfullant l'eterna margarita. M'ha fet cartejar una baralla de tarot, després m'ha demanat que escampés quatre cartes. Com que jo no conec els arcans del tarot, l'he escoltat mirant les cartes mentre ell em deia que algú em protegia des d'un altre univers i que també estava protegida aquí per algú, encara viu, relacionat amb la feina. La tercera carta l'ha fet parlar de la salut. Ha encertat que havia estat molt delicada i que m'havia de cuidar. No em calia tenir por però sí, precaució. I després he vist la carta del penjat, potser la més famosa. El cor m'ha fet un salt desagradable que s'ha anat amortint mentre el mèdium, mirant-me fixament des dels seus ulls de bassa bruta, ha sentenciat: Ja ho veu, la carta del penjat. Aquest noi que vostè estima tant també ho està de penjat, però per vostè. No perdi el temps i afluixi-li la corda.
He pagat i he sortit corrent. És veritat o no?  M'estima o no m'estima? Qui em podria informar de manera seriosa si el mèdium interpretava bé la realitat o tal vegada em mentia?. Penso que hauré de consultar un altre mèdium per constatar el què m'ha dit aquet. I així...successivament.




Glòria Abras Pou
Curt i lleuger
Conte inèdit


Fotografia: Blog Two Bee

10 comentaris:

  1. Busca sempre ajuda mèdica sancionada per l'acadèmia, estimada Glòria, una homeopatia qualsevol seria frívola i contraproduent. I el tarot, flor d'un dia, millor que l'oblidis.

    ResponElimina
  2. Seguiré els teus consells, Mag Allau.

    ResponElimina
  3. yo creo que es mejor preguntarse: le quiero o no le quiero?... luego, obrar en consecuencia; por lo demás, como dice Allau, mejor el médico de cabecera.

    abrazo para la mejor cuentista

    pilar

    ResponElimina
  4. Un consejo muy racional, muy acertado, Pilita. Como decía la película "Lo importante es amar". Yo creo que quien quiere suele saberlo y después a por la pieza,je je...

    ResponElimina
  5. En asuntos de corazón mejor seguir con los espiritistas, que el Amor es una Cuestión de Futuro.

    ResponElimina
  6. A veces se recurre a los espiritistas para agotar posibilidades. Un buen augurio puede acelerar nuestra capacidad de seducción y puede funcionar. ¿Qué importa si es verdad o mentirà?

    ResponElimina
  7. Ahora nos adentramos en el recóndito mundo de la Psicología...

    ResponElimina
  8. Tan recóndito que no sé dónde està.

    ResponElimina
  9. Molt real, jo he vist alguna persona ben enganxada amb això. Es tranquil·litzen al moment de tenir les bones notícies que desitgen, els hi baixa l'ansietat i entren en el bucle de tornar i tornar.

    ResponElimina
  10. Jo també conec un cas, Carme. I l'entenc perquè és el d'una mare que va perdre un fill de vint anys. Va quedar, lògicament, molt tocada. S'ha ajudat de la psiquiatria i de la psicologia però tot ho rebla amb una visita setmanal a la vident...No acostumo a contradir-la.

    ResponElimina